Coaching – Mediation – Organizer
Header

Organizer

Een organizer is iemand die mensen begeleidt bij het op orde brengen van bijvoorbeeld de woning, de administratie of het kantoor. Een organizer is in te huren in situaties waarbij u hinder ondervindt van de heersende chaos, wanorde, of bij gebrek aan tijd. Organizers werken zowel bij particulieren als bij bedrijven. Als organizer kan ik u begeleiden bij het ordenen van uw huis, de werkomgeving, de administratie en/of het huishouden.

Particulieren

Herover uw huis(houden)!
Het overzicht krijgen en houden van het huishouden naast uw baan, de kinderen, de sport en andere activiteiten is vaak een reden voor ruzies. Hoe groot is ieders aandeel in de huishoudelijke taken? Heeft u het gevoel, dat het u boven uw hoofd is gegroeid? Ik kan u helpen om structuur aan te brengen. Dit doe ik door te kijken naar uw huidige situatie. Wie doet wat en wat moet er volgens u gebeuren en is dit realistisch? Samen bespreken we hoe het zou kunnen en wat hiervoor nodig is. In de praktijk beginnen we met één kamer, die voor u belangrijk is. Pas wanneer u deze kamer ‘onder controle’ heeft breiden we uw gebied uit.

Bedrijven

Clean desk
Uw bureau of dat van uw medewerker ligt vol met paperassen. De kast ziet er helaas ook alles behalve geordend uit. Wist u dat de stof die blijft liggen op het bureau kan zorgen voor geïrriteerde ogen en andere gezondheidsklachten?  Wilt u als werkgever dat de bureaus van uw medewerkers aan het einde van de dag/week opgeruimd zijn? Opreddern kan u helpen om samen met uw medewerker orde op zaken te stellen. Eerst bespreken we een realistisch einddoel en daarna gaan we onze handen uit de mouwen steken. Niet alleen heeft uw medewerker een opgeruimd bureau en/of kast maar ook heeft hij grip op zijn documenten.

E-mail de baas
Is uw e-mailbox overvol en kunt u uw mail niet meer terugvinden? Met een aantal eenvoudige tips bent u de baas over uw e-mails.

Archiveren
Opreddern kan u als geen ander helpen om uw administratie (en/of waardevolle documenten)  te archiveren. Uw administratie wordt per jaar keurig in dozen opgeborgen met een duidelijke omschrijving en vernietigingstermijn, zodat u een goed overzicht krijgt en houdt. Ik kan u eenmalig op weg helpen of jaarlijks uw administratie archiveren afhankelijk van uw behoefte.