Coaching – Mediation – Organizer
Header

Over Opreddern

foto 3 Brigitta (eerste keus)In 2013 is Opreddern gestart door Brigitta Arkema. Opreddern betekent in het Gronings ‘de boel aan kant maken’ en ‘opruimen’. Dit is zowel letterlijk als figuurlijk bedoeld. Als nuchtere Groningse houd ik graag de regie in handen, ben ik creatief bij het zoeken van oplossingen maar kan ik daarnaast ook luisteren naar wat mijn gevoel mij influistert. De combinatie van hoofd, hart en handen is mij op het lijf geschreven.

Transformationeel

Ik  beoefen de transformationele werkwijze. De opleiding voor transformationeel coach/trainer en mediator heb ik gevolgd bij Instituut Orbis. Transformationeel wil zeggen dat uitgegaan wordt van de zelfverantwoordelijkheid en het zelflerend vermogen van uzelf. Tijdens een coachgesprek zullen er ook bij mij als coach/mediator gevoelens/gedachten naar boven komen, die ik zal inbrengen. Deze gevoelens en gedachten zullen als een spiegel voor u werken. Deze werkwijze heeft als voordeel dat u goed inzicht kunt krijgen in uw gedrag en gedachten. Deze werkwijze helpt mij om snel naar de kern van het `probleem` te komen, in vakjargon ook wel “het probleem achter het probleem” genoemd.

Logo

Het logo is ontworpen door Design Days (Nynke Visser). De kleur groen staat voor positieve energie en continu bewegen. De ronde vorm is gekozen omdat er geen begin en eind aan zit. De knoop staat symbool voor verzameling van kenmerken, die ieder mens uniek maken. Er zijn er veel verschillende soorten van, maar het blijven knopen..

Opreddern_logo_nwerderOpreddern_logo_nwerdererer